Over Groen Clean Produkten

Groen Clean werd in oktober 2003 opgericht door Nico en Nancy Groen. Na reeds meer dan 25 jaar bij twee andere groothandels in Den Haag gewerkt te hebben besloot Nico samen met zijn vrouw het op eigen kracht te gaan proberen. Er van uitgaande dat onze manier van werken en omgaan met klanten toch wel wezenlijk verschilt van menig andere groothandel. Inmiddels zijn we bijna 15 jaar verder en werken we inmiddels met 4 personen in ons bedrijf.

Wij werken met een aantal vaste leveranciers en daardoor hebben wij een redelijk vast assortiment met een eigen huisstijllijn bestaande uit een beperkt aantal produkten voor een zeer scherpe prijs. Verder zijn we onder andere dealer van Numatic, Tork, Unger, Kimberley Clarcke, Diversey, Evolutionstelen, Nilfisk, Scrufs, Snickers/Helly Hanson en Karcher.

We hebben een eigen technische dienst die zeer flexibel en accuraat zijn werk doet. De meeste storingen of reparaties zijn binnen 1 dag klaar, werkelijk uniek in deze tijd.

Wij bezorgen binnen de regio Den Haag uiteraard gratis, mits de bestelling voldoet aan een minimale waarde. Wij rijden bij voorkeur op dinsdag en donderdag maar wijken daar bij spoed of nood ook vanaf natuurlijk.

Ons Osmose water is van de allerbeste kwaliteit in Den Haag. We hebben hiervoor 3 RO installaties dagelijks draaien en zelfs dan gebeurt het wel eens dat het helemaal op is.

Met vriendelijke groet,

Groen Clean Team